Tero Foodhouse St-Gilles

Een seminariezaal voor fijnproevers in Sint-Gillis

Seminar

Max. 30 personen

Diner

Max 25 p. zittend dinner

Max 90. p resto privatiseren

Wilt u in hartje Brussel een seminarie organiseren? Op een plek die het nuttige aan het aangename koppelt? Tenzij u eerder mikt op een privatiseerbaar restaurant voor een verjaardag of een familiefeest? U mag herademen, want u bent op het goede adres!

Tero Foodhouse Sint-Gillis verwelkomt u voor uw conferenties, seminaries en andere werksessies, buiten de openingsuren van het restaurant. Het is een typisch Brussels gebouw, met hoge plafonds en een strakke inrichting.

Deze zaal die je kan huren is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over een terras vóór het restaurant, waar je op tijd en stond een luchtje kan gaan scheppen.

De inrichting van deze huurruimte in Brussel laat zich naar wens en behoefte aanpassen:

  • seminariezaal die als een theater ingericht is (30 plaatsen)
  • seminarieplek met tafels die in U-vorm opgesteld zijn (15 plaatsen)
  • huur van een conferentiezaal met een grote tafel (15 plaatsen)
  • zaal te huur in Brussel in de stijl van een klaslokaal (15 plaatsen)

En de kers op uw portfolio: sluit het professioneel evenement in deze ongewone locatie af door allen samen een maaltijd te delen. Op het menu staat een ‘food to share’ concept met eenvoudige en gezonde gerechten voor lekkerbekken. Dat alles op basis van streekproducten die in korte keten geleverd worden. Of wanneer eten helemaal tot zijn recht komt.

 

Het is ook mogelijk om het hele restaurant te privatiseren, met een capaciteit van 90 personen.

 

Vraag een offerte aan