Tero restaurant H17 Luxemburg: Eten op de boerderij

Info & reserveringen

Dienstregeling

Vanaf maandag tot vrijdag van 12u tot 14u

Telefoon

+352 20 10 17

Tero komt naar Luxemburg met een van zijn Farm to Table-concepten! Hier zijn er geen gerechten om te delen zoals in ons gastro-sharing concept in België, maar wel eenvoudige, gastronomische bistronomische gerechten, altijd met een Tero-engagement.

Onze chefs bereiden bistronomische gerechten met natuurlijke, seizoensgebonden ingrediënten van onze eigen boerderijen.

De menu’s veranderen met de seizoenen mee, d.w.z. om de twee maanden.

Kom en proef de versheid van lokale producten, groenten die met liefde worden verbouwd op onze boerderijen (Ferme de Rabinisse en Ferme de Magerotte) en met de hulp van lokale biologische producenten en ambachtslieden.

Zoals je al hebt begrepen, leggen we echt de nadruk op de herkomst en de kwaliteit van de producten die op je bord worden geserveerd.

Ons restaurant biedt plaats aan 70 gasten. En vergeet niet dat het op woensdagavond geheel of gedeeltelijk kan worden afgehuurd voor al je privé- of zakelijke evenementen.

 

Cocktailbar voor je afterworks in Luxemburg

 

Liefhebbers van Margarita, Cosmopolitan, Mojito en andere Gin Tonic zullen dol zijn op deze plek! Het restaurant beschikt over een cocktailbar met een expert in het mixen van sterkedranken. The perfect place voor een ontspannende én geslaagde afterwork!

 

Wil je een kamer reserveren? het is deze kant op !

Menu

Wist je dat ?

Tero Family kan ook uw teambuildingactiviteiten vanaf onze restaurants organiseren !