Tero Foodhouse Sint-Gillis overdekt restaurant

Natuurlijke en gastronomische geneugtes die je deelt in Brussel

Info & reserveringen

Dienstregeling

Van maandag tot zaterdag van 12 u tot 14 u en van 19 u tot 22 u

Telefoon

02 347 79 46

Hier houdt men van gezond, Belgisch en seizoensgebonden eten: gestoomde artisjok, tatin met aubergine, hummus van de dag, gelakt buikspek, rundvlees tiradito, cheesecake en ijs van amandelmelk…

Het gaat om gastronomische gerechten die je deelt. Borden waarin tafelgenoten samen hun vork planten. In een decor dat tot een welgekomen pauze noodt, in een voormalig atelier van de Belgische symbolische kunstenaar Fernand Khnopff, te Sint-Gillis.

Ons Tero restaurant is gewijd aan de eigen streek en duurzame gastronomie. Het roept een zachte mengeling van smaken en kleuren op. Elk gerecht laat seizoensgebonden ingrediënten, die rechtstreeks in onze Ferme de Rabanisse geoogst of door lokale producenten geleverd worden, volledig tot hun recht komen.

Hoewel groenten het hart van het bord uitmaken, serveert ons restaurant ook enkele vlees- of visschotels. Het ideale adres om alle smaakpapillen rond een heerlijk creatieve gastronomische maaltijd te verwennen.

 

Wilt u uw bedrijfsevenement bij Tero organiseren? Dat kan! Tero Brussel biedt privé-seminariezalen voor uw teamvergadering, seminar of teamdiner.

Ik zou deze seminarieruimte graag privatiseren

Menu

Leve de korte ketens

De oogst van de Rabanisse boerderij

Onze boerderij

Wij houden van korte ketens, van het veld naar je vork. Wij zijn dus de koning te rijk omdat we deel mogen uitmaken van het avontuur van de Ferme des Rabanisse, in Rochefort. Daar worden onze groenten, fruit en aromaten gekweekt. En daar gedijt ons eigen vee. 

Vandaag dient 80 % van de productie om onze restaurants in korte keten te bevoorraden. U hebt er geen idee van hoezeer het ons plezier doet om borg te kunnen staan voor de oorsprong, de versheid en de smaak van de ingrediënten die bij ons op het menu staan.

Duroc varkens van de boerderij in Rabanisse

Groenteteelt en veeteelt

Onze groenteteler Jean-Charles en zijn team ontwikkelen geduldig hun moestuin volgens de principes van de biologische landbouw.

Hoewel de kaart van onze restaurants een zwak verraadt voor al wat plantaardig is, komen ook liefhebbers van vis en vlees ruimschoots aan hun trekken. Het bewijs? Wij houden Salers koeien, die uitsluitend met gras gevoerd worden, Duroc varkens, Ardense schapen, legkippen en bijenkorven. Stuk voor stuk gezonde en kwaliteitsvolle voedselbronnen, met eerbied voor het welzijn van dier en natuur.

Wist je dat ?

Tero Family kan ook uw teambuildingactiviteiten vanaf onze restaurants organiseren !