Knokke Out Zoute

Een mythische plek, een lekker buffet en een feestelijke sfeer, in Knokke

Info & reserveringen

Dienstregeling

Vrijdag en zaterdag 

Telefoon

+32474610273

De legende wint sinds 1997 alsmaar aan kracht. Knokke Out, een echt instituut aan de Belgische Kust, is haast geheiligde grond voor maritieme avonden. De ultieme verzamelplek om vrienden, familie en celebs terug te vinden, ongeacht hoe laat het is

Knokke Out, dat is een hyper sympathieke bar met een half overdekt, houten terras verwarmd door lichtslingers. En vooral een buffetrestaurant dat alle vakantiegangers doet watertanden.

Op het menu staan keukenklassiekers die op elegante wijze herdacht worden, natuurlijke en energieke recepten, heerlijke gerechten die met kwaliteitsvolle streekproducten bereid worden. Kortom, wie ervan smult, smelt van plezier! Een veilige gok met onze beroemde garnalenkroket als voorgerecht, gevolgd door een gevarieerd buffet. Er is onder andere rundercarpaccio, gerookte scarmoza, zalmforel, papardelle met tartufata, BBB entrecote, knolselderijmousseline, solettes,… en een assortiment desserts. 

Wie in het buffetrestaurant mee aan tafel schuift, is weg van de knusse, warme sfeer. Daar zorgen de weidse ruimte onder het dak en de lambrisering in natuurhout mee voor. Hoedt u echter voor wat het oog ziet, want onze dj staat te trappelen om alle remmen los te gooien en het buffetrestaurant en de resto-club tot zonsopgang in lichterlaaie te zetten!

Knokke Out Zoute verwelkomt je het hele jaar door om te dineren en feesten! Ontdek onze jaarkalender om te zien wanneer we open zijn!

Bekijk het agenda 2024

 

Menu

Leve de korte ketens

Buffet van Knokke Out Zoute

Een 100% lokaal, 100% seizoensgebonden en vooral 100% lekker buffet

2 mogelijke formules:

Zonder drank: 55€ per persoon
1/2 fles wijn en 1/2 fles water: 20€ per persoon (voor groepen van minimaal 10 personen)

Bij Knokke Out hechten we veel belang aan de kwaliteit van onze producten. Door samen te werken met onze eigen boerderij en andere producenten en tuinders, streven wij voortdurend naar transparantie en respect voor het product en de planeet om u het beste aan te bieden om te delen rond een van onze tafels.

Voor 20 jaar, de mythische plaats aan de zee

Naast het restaurant is het ook “the place to be” voor uw avonden aan zee!

Wist je dat ?

Tero Family kan ook uw teambuildingactiviteiten vanaf onze restaurants organiseren !