Blog

30 aug 2022 . 5 min read

Onze gîtes in de Ardennen

Gite Ardennes Tero Jalhay

Met jullie steeds groeiende loyaliteit hebben we gemerkt dat sommige mensen nog niet bekend waren met onze Ardense logementen, ook gekend als onze Tero lodges (vroeger Kottage Collection). Inderdaad, als je de Knokke Out groep, nu Tero al leuk vindt voor zijn restaurants, strandbar en nachtclubs, dan is dat nog niet alles! Er zijn ook verschillende ruime lodges en event rooms voor jullie huwelijken, seminaries of onvergetelijke momenten met vrienden. Aanpasbaar aan jullie behoeften, onze plaatsen zijn geschikt voor groepen of families, en vooral in een sfeer die Knokke Out waardig is!

LODGES VOOR AL JOUW EVENEMENTEN.

Heb je wat Instagram-foto’s om in te halen? Dit is de perfecte gelegenheid om de #staycation onder je foto’s te zetten en je thuis te voelen terwijl je je bagage in een van onze lodges neerzet.

  • Tero Lodge Jalhay : smaakvol gerenoveerd, de Tero Lodge Jalhay is een oude Ardense hoeve die tot 68 personen kan herbergen en ligt op enkele minuten van het beroemde circuit van Spa-Francorchamps. Of het nu voor je bruiloft is, met vrienden of voor een teambuildingdag met collega’s, het is de ideale plek om van een moment een gedenkwaardig moment te maken.

Vue aérienne du gîte et de son magnifique jardin Tero Lodge Jalhay au coeur des Fagnes

  • Tero Lodge Francorchamps : nog dichter (500m) bij het circuit kan deze warme lodge, bekend onder de naam Kolline, grote groepen huisvesten zonder zich ooit verkrampt te voelen. Omringd door 130 hectare groene ruimten kunt u zich opladen en afscheid nemen van alle dagelijkse beslommeringen.Gîte tero lodge francorchamps
  • Tero Lodge Ster : vrij geschikt voor jullie evenementen in kleine groepen, deze oude boerderij is volledig gerenoveerd met elegantie. Deze lodge is uitgerust voor je zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor uw weekenden met vrienden, voor maximaal 16 personen.

PLAATSEN AANGEPAST AAN DE HUIDIGE SITUATIE.

Wij zijn ons er terdege van bewust dat u na deze periode van scheiding misschien met collega’s of vrienden wilt samenkomen; daarom zijn al onze plaatsen “Covid-safe”. Zeer ruim en uitgerust met grote terrassen, zullen ze u toelaten om niet op elkaar te zitten terwijl u geniet van een gezellig verblijf dat het DNA van Knokke Out waardig is.

We hebben ook verschillende sanitaire maatregelen genomen om u een stressvrij verblijf te garanderen. Onze kamers worden steeds minutieus gereinigd voor een 5* properheid; niets te vrezen van de vorige bewoners van de lodge. Bovendien bieden wij u (enkel op aanvraag) chirurgische maskers aan. Hydro-alcoholische gel zal ook aanwezig zijn in al onze accommodaties, en op verschillende plaatsen – binnen, toiletten, terras en uitgang. Als klap op de vuurpijl zal ons personeel met maskers werken.

En om uw evenement nog leuker te maken – ondanks de soms angstwekkende gezondheidssituatie – kunnen wij uw aangepaste katoenen maskers maken. U kunt uw bedrijfslogo, een glimlach of een grappige boodschap plaatsen, alles is mogelijk!

OOK VOOR PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN.

Na dit turbulente en besloten begin van het jaar kunt u eindelijk genieten van momenten met uw familie en vrienden. En zodra het nieuwe schooljaar begint, is het tijd om je collega’s weer te ontmoeten en de teamgeest die je zo mist weer op te roepen! Waarom neem je geen weekendje weg in een van onze lodges?

We organiseren ook regelmatig bedrijfsseminaries, die volledig op maat gemaakt kunnen worden. Professionele activiteiten, conferenties en accommodatie in een uitzonderlijk kader, midden in de natuur, of een werkdag zonder overnachting, wij passen ons aan uw programma aan.

EEN NIEUWE LOCATIE AAN DE KUST VOOR 2024

Omdat steeds meer van jullie ons positieve feedback geven over jullie ervaringen in onze lodges, wilden we dit grote avontuur voortzetten door te investeren in een nieuwe plek die in 2024 zijn deuren zal openen. Voor deze tijd verlieten we de Hoge Venen en gingen we naar het dorp Retranchement in Nederland, op enkele minuten van Knokke, voor land waar alles nog moet worden gebouwd. Op het programma: restaurant, bar en hotel, maar ook een plaats voor al uw privé- en/of bedrijfsevenementen.

Of het nu gaat om schoolvakanties, om groen te gaan of om de verbinding met collega’s te verbreken, om je longen leeg te maken met je familie, om te wandelen, te trappen, te surfen of vogels te kijken, we kunnen niet wachten om je daar in 2024 te zien!

EN MEER PROJECTEN VOOR LATER

En we zijn niet van plan om binnenkort te stoppen! Er zijn nog andere projecten gepland om ons ecosysteem van lodges in Spa-Francorchamps te ontwikkelen. Meer informatie volgt…