Onze Waarden

Wat ons het meest uit ons dak doet gaan? Onuitgegeven activiteiten en teambuildings bedenken; unieke locaties aanbieden die je kan afhuren; op basis van streekproducten, die grotendeels in onze hoeve gekweekt worden, lekkernijen klaarmaken. Het soort van onvergetelijke ervaringen creëren die banden aanhalen en waar je je gegarandeerd geweldig bij voelt. Niets boost ons meer dan onze klanten uit hun dagelijkse sleur te halen. De tijd stil te zetten, opdat je opnieuw contact zou kunnen maken met de anderen, met de natuur, met jezelf. Uiteindelijk is dat het enige waar het echt op aankomt.

Dat doen wij al sinds 1997. En nog verduiveld goed ook! Met Tero, People First en Knokke Out – onder de naam Tero – vormen wij vandaag een vrolijke bende van 125 gedreven mensen. Allen zijn we bereid om het vuur uit onze sloffen te lopen om u, in functie van uw wensen, buitengewone momenten te laten beleven.

Wat er op het programma staat? Zelfovertreffing, een gezellige sfeer en menselijke relaties zonder valse schijn noch hiërarchie. En dat doet verdomd goed.

Passie

Ons verhaal stoelt op inzet en gedeeld plezier. Dat tikkeltje meer dat er ons elke ochtend toe aanzet uit bed te komen om aan de slag te gaan. Ruim baan voor de hartstochtelijken!

passie

Engagement

Bij Tero storten we ons voor 1.000 procent op ons werk. Wij verbinden er ons toe onze opdracht piekfijn uit te voeren. Wij overstijgen onszelf om een collega of een klant te helpen en tevreden te stellen. En we kiezen leveranciers uit die onze waarden delen.

engagement waard tero

Respect

Eerbied voor de andere, maar ook voor de natuur. Tero heeft zich inzake sociale en milieu-impact ambitieuze doelen gesteld. Omdat een groep als de onze het zich verplicht is actie te ondernemen.

respect

Authenticiteit

Bij Tero geen filters, valse schijn of tromgeroffel. Wij koesteren menselijke relaties die authentiek en eerlijk zijn, zowel binnen het team als naar onze klanten toe.

athenticiteit