Tero Restaurants

Een natuurlijke keuken, geëngageerde tafels

Gastro to share

salle restaurant bierges tero

Tero Bierges

Visiter ce post
Tero Foodhouse Sint-Gillis overdekt restaurant

Tero Brussel

Visiter ce post

Bistro17 Luxembourg

Visiter ce post

Bistro Pilko Waterloo

Visiter ce post

Bistro Pilko Garisart

Visiter ce post


Resto-club

Tero Eventhouse Waterloo

Visiter ce post

Knokke Out Zoute

Visiter ce post

Onze boerderijen

Lang leve lekkere, gezonde producten van de boerderij die van het veld rechtstreeks in je bord belanden, in al onze restaurants! Sinds 2015 slaat Tero de handen in elkaar met de Ferme des Rabanisse, in Rochefort. Daar worden groenten, fruit en aromaten gekweekt. Bovenop onze eigen dieren, sinds 2018.Er wordt voorrang gegeven aan korte keten en kwaliteit. Steeds met eerbied voor het product en het welzijn van het dier en de planeet.

Groenteteelt

In de Ferme des Rabanisse ontwikkelen onze gerant Jean-Charles en zijn team geduldig een moestuin volgens de principes van de biologische landbouw.

Niets is opwindender dan zelf je bio groenten te kweken om borg te staan voor de oorsprong, versheid en smaak van de ingrediënten die uw bord zullen uitmaken. 

Elke week ontvangen onze restaurants een karrevracht aan seizoensgroenten, -fruit en -aromaten. En als onze chefs specifieke wensen hebben, mogen zij steeds een beroep doen op andere lokale boerderijen en producenten met wie wij reeds jaren samenwerken

Jean-Charles manager van de rabanisses boerderij

Veeteelt

Salers koeien die enkel met gras gevoerd worden, Duroc varkens, Ardense schapen, legkippen en bijenkorven zorgen in onze Rabanisse boerderij voor een vrolijk kabaal.  

In de borden van onze restaurants ligt de nadruk op natuurlijke en bio planten, maar wanneer vlees van de partij is, gebeurt dat steevast met eerbied voor het welzijn van dier en milieu… Dagelijks gaat onze aandacht angstvallig naar duurzaamheid uit, teneinde u het beste aan te bieden dat rondom een van onze tafels gedeeld kan worden.

De oogst van de Rabanisse boerderij

Discover tour farm