Tero Lodge Jalhay

Een hoge capaciteitsgîte in het hart van de Hoge Venen

Seminar

Max. 90 p.

Diner

Max. 100 p. walking dinner

Max. 90 p. zittend diner

Lodging

Max 67 p.

In september 2022 wordt Le Kottage, Tero Lodge Jalhay.

Maak u op om even buiten de tijd te leven, ter gelegenheid van uw bedrijfs- of privé-evenement (verjaardag, huwelijk, familiebijeenkomst…).

Ruim baan voor een duik in volle natuur: de wind die in de bladeren van de bomen een rondedans leidt, kilometers woud zonder iemand te ontmoeten, een vijver waarvan de zacht kabbelende golfjes tot ontspanning nopen.

Tero Lodge Jalhay, dat vroeger Le Kottage werd genoemd, is een oase van rust op amper 3 kilometer van het roemruchte Belgische circuit van Spa-Francorchamps. Deze ruime vakwerkhoeve combineert luxe en natuur. 

Hier wordt alles in het werk gesteld om in grote groep een leuk moment te beleven. Op het programma staan ontspanning en gezelligheid bovenaan. 

Er is moeite noch geld gespaard om u een ongeëvenaarde herbronning te bezorgen die het midden houdt tussen verfijnde catering en veelvuldige teambuilding activiteiten. Ook het werk wordt niet vergeten voor wie in België een residentieel seminarie in een charmante gîte wil organiseren: onze vergaderzaal ‘Event Hall’ werd speciaal uitgedacht om het nuttige aan het aangename te koppelen.

Wat als u eerder uw zinnen had gezet op een barhut, genesteld aan de oever van een vijver? Goed gezien, daar hebben wij ook aan gedacht.

Wat de toekomstige bruid en bruidegom betreft die in België een trouwzaal zoeken te huren, ook die zijn bij ons aan het juiste adres. Tero Lodge Jalhay is ontegensprekelijk een buitengewone plek om er een huwelijk te vieren en zijn naasten de kans te bieden om in de dichte omgeving te overnachten.

Tero Lodge Jalhay kan tot 67 mensen ontvangen, over het hele domein verspreid in drie accommodaties van verschillende grootte:

  • Sumo
  • Hamo 
  • Nano

Deze drie charmante gîtes kunnen samen of apart gehuurd worden, waarbij respect voor de intimiteit van elke groep telkens centraal staat. 

Voor extra grote groepen beschikken wij ook over twee andere hoge capaciteitsgîtes, op enkele kilometers daarvandaan in de Belgische Ardennen: 

  • Tero Lodge Francorchamps
  • Tero Lodge Ster.
Vraag een offerte aan

Plaatsen in Tero Lodge Jalhay

outside tero lodge jalhay

De Sumo

uw gîte voor 44 personen in de Belgische Ardennen

Hamo - Gite en ardennes - Tero Lodge Jalhay

De Hamo

uw gîte voor 14 personen om de Hoge Venen te gaan verkennen

Tweepersoonskamer in Nano Tero Lodge Jalhay

De Nano

uw knusse gîte voor 9 personen dicht bij Spa-Francorchamps

Zij hebben het geliket. En vertellen ons waarom

Gite Ardennes Tero Jalhay

Met deze e-mail wil ik u en uw team bedanken voor de hartelijke ontvangst en de manier waarop de deelnemers werden behandeld. Ze waren opgetogen en bleven me zeggen hoezeer ze de plek en het professionalisme en van Flavien en Marlena waardeerden.

Jade

Gite Ardennes Tero Jalhay

De commentaren zijn uitstekend ! Alles is prima verlopen. Een grote dankjewel aan Marlena ; de ontvangst was heel hartelijk en de service voortreffelijk. Haar flexibiliteit werd enorm gewaardeerd.De locatie is ideaal, prachtig in de natuur en toch nabij een grote weg.

Elsy