tero |

Over ons

Over ons

Bij Tero geloven we in de kracht van gedeelde momenten om verbindingen opnieuw tot stand te brengen, of het nu gaat om collega’s, vrienden, familie of professionele partners. Via onze unieke teambuilding- en evenementconcepten, op uitzonderlijke locaties, bieden we veel meer dan alleen een ervaring. Dankzij onze “farm to fork”-benadering van voedsel vieren we een lokale, authentieke en duurzame keuken die uitnodigt om weer in contact te komen met de natuur.

Of u nu het teamgevoel wilt versterken, belangrijke momenten wilt vieren of gewoon van het moment wilt genieten, Tero is er voor u.

Beleef echte momenten, samen.

Alles begon met een plaats om te dineren en vervolgens te dansen

Daarna ging het verhaal verder met onze vakantiehuizen, onze evenementenlocaties en onze eerste zeilclub. 20 jaar later is er niets veranderd, want onze basis blijft sterk: het plezier van gastvrijheid.

Naissance du Knokke Out Zoute​
Tout commence à Knokke, avec la création du Knokke Out Zoute. Ce lieu devient rapidement un endroit emblématique, où se mêlent convivialité, plaisir et rencontres.​
Premiers teambuildings​
Avec quelques bouts de bois et une volonté de créer des liens : les premiers teambuildings voient le jour. C’est ici que nous avons compris la force des moments partagés en pleine nature.​
Lancement de l'IMMORUN​
Avec l'IMMORUN, nous avons transformé l’idée d’un simple événement sportif en une expérience unique, où teambuilding et networking se conjuguent pour créer des souvenirs inoubliables.​
Ouverture des restaurants Tero
L'aboutissement de notre concept “farm to fork” : le premier restaurant Tero ouvre ses portes. Plus qu’un lieu pour manger, c’est une véritable ode à la nature, à la simplicité et à une alimentation durable.​
Regroupement des activités : Tero Group ​
Les frères Nicolas et Arthur Lhoist décident de regrouper leurs activités sous une même bannière, unifiant ainsi Tero, Knokke Out et People First. C’est à ce moment que l’histoire sous le nom de Tero commence véritablement à s’écrire, offrant une expérience intégrée où la restauration, le loisir et l’hébergement se rencontrent, le tout dans des lieux d’exception.​
1996
2006
2008
2014
2022

onze missie

(re)connecteren met het essentiële: een authentieke ervaring delen in onze verfrissende locaties, die de reconnection met jezelf, anderen en de natuur bevorderen, terwijl we ons bewust zijn van onze sociale en ecologische impact.

onze waarden

Passie

Gepassioneerd door ons vak dagen we de status quo uit en zetten we ons gezamenlijk in om kwaliteitsvolle diensten en prestaties te bieden.

Betrokkenheid

We zetten ons op een verantwoorde manier in via een centrale impactstrategie en komen onze verplichtingen na.

Respect

We werken in volledige transparantie en met zorgzaamheid samen met al onze gesprekspartners.

We respecteren diversiteit en ontwikkelen een teamgeest die iedereen in staat stelt zijn of haar potentieel te uiten.

Authenticiteit

We bouwen authentieke, duurzame relaties op tussen mensen door hen met elkaar en met de natuur te verbinden.

Een team dat zich richt op authentieke momenten

Bij Tero creëren we unieke ervaringen voor iedereen die op zoek is naar reconnectie met het essentiële. Of het nu gaat om lokale gastronomie, momenten van ontspanning in de natuur of dynamische teambuildings, meer dan 200 medewerkers zetten zich dagelijks in om meeslepende en authentieke ervaringen te perfectioneren.