Tero House17

Een prestigieuze omgeving voor je zakelijke events in Luxemburg

Diner

Max. 80 personen

Een van de jongste telgen van Tero is Tero House17, een indrukwekkend gebouw in hartje Luxemburg, ideaal voor je business events.

Een oogstrelende locatie die prestige uitstraalt! Dit beschermde gebouw dateert van het einde van de 19e eeuw. Vroeger was hier het Hof van Justitie gehuisvest. Tijdens de opeenvolgende renovatiewerken konden heel wat architecturale parels bewaard worden, zoals deze prachtige wenteltrap met lijstwerk.

Het gebouw heeft een totale oppervlakte van 960 m² en telt 4 verdiepingen en een terras, dat een prachtig zicht op Luxemburg biedt. 

Mogelijkheden te over dus om je private of zakelijke event te organiseren! De perfecte plek om een verjaardag te vieren of er te verzamelen met collega’s, tijdens een seminarie, een teambuilding of een bedrijfspresentatie.

Farm to Table restaurant

Op de benedenverdieping van het gebouw bevindt zich het nieuwe Tero-restaurant waar je terechtkunt voor een lunch, een gastronomisch diner of een privé-evenement. Je vindt er het food sharing-concept waarmee onze Tero-restaurants hun faam hebben gevestigd. Leve de gerechten om te delen, de seizoensgebonden ingrediënten en groenten, producten die met liefde worden geteeld door lokale landbouwers en ambachtslui!

Business Club van de nieuwe generatie in Luxemburg

Goed om te weten: de Business Club B17 Luxemburg komt voortaan samen in Tero House17. De leden worden aangetrokken door de jonge en dynamische sfeer, de vele exclusieve events die ter plaatse georganiseerd worden, en natuurlijk het gastronomische concept van Tero, de cocktailbar voor afterworks of het gebruik van de vergaderruimten.

Vergaderzalen te huur in hartje Luxemburg

Zoek niet langer naar een plek voor je teammeetings of afspraken met klanten! Tero House17 beschikt over 5 ruime, moderne en ingerichte vergaderzalen: 

  • 4 vergaderruimten voor 10 personen
  • 1 polyvalente zaal met bar voor je seminaries in theateropstelling of je walking dinners voor maximaal 50 personen

Elk van deze vergaderzalen kan gehuurd worden en heeft al het comfort en de nodige apparatuur om professioneel en in alle rust te kunnen werken.

Stap ook eens binnen in ons “farm to table” restaurant Tero House17, op de benedenverdieping van het gebouw. Een prima gelegenheid om lekker te eten en het samen gezellig te maken, voor of na afloop van de vergadering.

Ontdek restaurant Tero House17

Vraag een offerte aan

Zie onze andere locaties

Tero River House Luxembourg

Seminar

Max. 80 p.

Diner

Max 300 p. walking dinner

Max. 120 p. zittend diner

40 p. terras

Discover

Tero River House Luxembourg

New

Tero Lodge Herbeumont

Seminar

Max 100 p.

Diner

Max 50 p. zittend dinner

Lodging

Max 50 p.

Discover

Tero Lodge Herbeumont

Tero Lodge Francorchamps

Seminar

Max. 60 p.

Diner

Max. 100 pers. walking dinner

Max. 85 pers. zittend diner

Lodging

Max. 61 p.

Discover

Tero Lodge Francorchamps

Living tero lodge Ster - gite en ardennes

Tero Lodge Ster

Seminar

Max. 14 personen

Diner

Max. 14 pers. walking dinner

Max. 14 pers. zittend diner

Lodging

Max. 14 personen

Discover

Tero Lodge Ster

Lodge Jalhay gite ardennes

Tero Lodge Jalhay

Seminar

Max. 90 p.

Diner

Max. 100 p. walking dinner

Max. 90 p. zittend diner

Lodging

Max 67 p.

Discover

Tero Lodge Jalhay